Intersport levererar igen…

image

Så står jag då där åter med en Intersportkasse i handen och känner mig lite sportigare, mer vältränad, hälsosammare och snyggare. Får en känsla av att ha tagit ett steg närmre eliten…

Jag har svängt inom intersport (efter ett misslyckat försök på en outlet) för att få lite mer koll på kläder till tjejvasan. Har förstått att mina termobyxor och slalomjacka inte går att ha i längdspåret. I alla fall inte i 3 mil. Ok, tittar runt bland vinterlöpar- och längdåkningskläder och känner mig helt lost. Inser att jag faktiskt inte kan ett dugg om längdåkning. Jag haffar tag i en försäljare och vilken tur att jag väljer just honom. Han visar sig vara en riktig expert på Vasaloppet. Om jag inte hörde fel så berättade han att han varit i Mora på Vasaloppet sedan slutet av sjuttitalet. Att dömma av hans utseende så kan han bara varit barnet då, om han ens var född.. Herregud jag förstår att det är en riktig expert jag pratar med!!
Han berättar allt om kläder, hur vi skall hålla oss lagom varma och torra, skidor, valla, bästa hyrstället i Mora, träning och var vi kan finslipa vår teknik dagen innan loppet. Ja, just det ja… finslipa vår teknik… Ehhh, snarare lära oss åka skidor…?!
Men min skickliga Vasaloppsexpert tillåter mig inte att känna mig som en nolla på skidåkning. Nej, nej, entusiasmen lyser om honom och det smittar av.
Det är just det som jag älskar med Intersport, det brinnande intresset för sporten, kunden och alla konstiga tillbehör som vi nybörjare behöver för att ta oss i mål.
image

Jag går ut ur butiken och känner att det här med träning är ju superlätt för i min påse har jag ett par riktigt bra mamelucker och ett par nya längdskidåkningshandskar. Klart att jag kommer att klara tjejvasan!!

Intersport I´ll be back!!! Just love you 🙂

image

Annonser

2 thoughts on “Intersport levererar igen…

  1. Varför ingen bild på dig i din nya ”out fit” 😳😳😳
    Tycker redan innan besöket på InterSport att du är vältränad, hälsosam och snygg 💛, men du är helt klart värd lite extra ”pepp” 👍👏👏👏👏
    Kanske det finns en chans att vi kan dra en runda i spåret, här snöar det ❄️ ❄️ ❄️ ❄️ ❄️ ….liiiite!😃
    Kram

    • Jaa, Carolina det hoppas jag verkligen vi kan!! Tack för en rolig helg på jobbet :-). Vad beträffar bilden så kan jag meddela att jag inte ens vågat prova mameluckerna än… Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s