Chicagogänget goes to Falkenberg..

image

Chicagogänget uppkom islutet av 90-talet då 4 halländska barnskötare tillbringade mer eller mindre ett år i Chicago som au-pairer. Det blev ett år fullt av minnen. Massvis med brownies slank ner i våra allt mindre slanka kroppar. En och annan BudWeisser och Galiano hotshot kunde också slinka ner under någon av våra utekvällar.. Sedan dess har mycket hänt i våra liv. Nio barn har fötts och blivit stora, hus har köpts och sålts, utbildningar har slutförts och jobb har bytts. Men våra regelbundna träffar har bestått. För det mesta är vi hemma hos varandra men ibland hittar vi på något extravagant. Denna gången föll valet på Strandbaden i Falkenberg.
Vilket ställe!! Redan i lobbyn blev vi glatt överrakade av den vackra miljön, rummen var smakfullt inredda med fin utskit över havet. Men det hade vi inte tid att njuta av. Skynda, skynda, vi skall på spa.. ”Skynda, skynda” har blivit lite av ett signum för våra extravaganta träffar. På något konstigtvis så hamnar vi alltid i tidsbrist när vi borde ha all tid i världen.

På The Retreat Club mötte en värdinna upp oss med champange, eller åtminstonne mousserande vin. Avslappnade av bubblorna så var det daxs för vår upptäcktsfärd genom världens sparitualer. Olika bastubad blandat med isskrubb, nordafrikansk Rasull med lerinpackade kroppar, klassisk turskisk skrubbehanling på varma britsar så kallad Hamam, oljebehandling i tropiskbris och tillslut avkoppling i Eldrummet. Efter 2 1/2 timmar i The Retreat Club var vi oljiga, trötta och väldigt varma men mycket nöjda. Tills vi tittar på klockan… Dryga halvtimmen tills det var dax för middag. Skynda, skynda..
Lyxig trerättersmenu väntade på oss i restaurangen. Efter middagen blev det nostalgi från Chicagotiden iform av Galiano Hotshots. Och stämningen var på topp. Som extra bonus så spelade LaGaylia Frazier. En grym sångerska med en underbar utstrålning.
Strax efter midnatt så stupade vi i säng. Efter en god frukost checkade vi ut och begav oss hemåt som nya människor. De nya människorna kraschlandade i sina soffor när de kom hem till sina respektive familjer. Det tar på krafterna att åka på spa!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s