En ledig dag..

image

Tänk, när man vaknar upp på morgonen så vet man aldrig vad som väntar innan dagen är slut… Kanske vinner man några miljoner på något spel som man glömt av att man lämnat in eller så ringer Mix Megapol och säger att man blivit uttagen till att följa med på deras tjejplan till Barcelona, (jag kanske skall ge famlijen en hint om att nominera sin fantastiska mamma 😉 ). Eller så visar det sig att den lilla läckan som jag upptäckte igår i källaren inte alls är så lite som den först såg ut.

När väggen till vattentankarna rivits så upptäcktes det att den ena tanken nästan rostat sönder… Hjälp, vilken tur att vi upptäckte det i tid!!

image

Senare på dagen när jag snabbt svänger inom affären för att köpa en liter mjölk så ser jag att jag fått punktering… Ingen billig dag det här…

Men för övrigt har dagen varit bra. Lite nyfix i sovrummet med nya gardiner och påslakan. 6 kilometer på slinga som gick som en dans, utan några nya vurpor. Och ikväll har jag och Ida haft mys framför Idol och En klassiker. Oj, oj, Vasaloppet blir inte att leka med..

image

Imorgon är det en ny dag och då kanske det är jag som vinner några miljoner på det bortglömda spelet. Mix Megapol behöver inte ringa för istället för en tjejresa till Barcelona så tillbringar jag samma helg i Stockholm och springer Lidingötjejlopp. Ett lätt val.. eller?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s