Återbesök

image

Idag var det dax för återbesök igen. Provtagning, influensavaccination, lungröntgen, EKG och ultraljud av hjärtat. Oskar var måttligt road. Men ändå på gott humör! Tror att han, precis som jag var optimisktisk inför svaren.. Och visst var det bra. Hjärtat har nog knappt mått bättre än det gör just nu. Helt otroligt!!
Största bekymret är en halvt avdomnad och värkande vänsterfot, en liten envis påminnelse om vad han gått igenom. Jobbigt, visst, men ingenting i jämförelse med för 7 veckor sedan. Det går knappt att greppa om vad som egentligen hände.
Oskar känner sig mogen för att se bilderna från BIVA-tiden. Han har inte så många minnen därifrån, vilket förmodligen är tur! Han behöver se för att förstå. Frågan är bara om jag är mogen för den tillbaka blicken. Kanske kan kika lite med ena ögat..

Såg ni vilken snygg mössa som jag har på mig?? Varm och go!! Finns i grått, rosa och grönt och till både barn och vuxna. 100 kr går oavkortat till hjärtebarnsförerningen syd. Om du fryser om öronen och behöver en ny mössa maila till: carolinefalk@me.com
Kanske en värmande julklapp?? 😉

Annonser

One thought on “Återbesök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s