En känslomässig bergochdalbana

image

Att vistas på biva som förälder är allt annat än hälsosamt… Hjärnan är i ständig beredskap. Det piper här och det piper där. Siffror blinkar.  Hmm, undra ifall personalen ser att blodtrycket är högt eller syresättningen till hjärnan låg. Måste ha full koll för att inte gå under. Försöker utläsa personalens blickar, ser de oroliga ut?? De är alltid lugna om än koncentrerade. Distraherar mig själv med att läsa en bok. Det funkar ett tag. Personalen är fantastisk. Duktiga, effektiva, förstående och har ett otroligt tålamod med oss föräldrar. Jag beundrar dem!

Det var ett lyckorus att se Oskars ögon för första gången sedan i torsdags. Att få prata med honom och tala om för honom hur mycket vi saknat honom. Eftersom han fortfarande har respirator så kan han bara nicka eller skaka på huvudet till svar. Och för att acceptera att ligga i respirator som får han mycket mediciner så han är väldigt trött. Men det är helt klart underbart!!
Varje framsteg får en upprymd, lättad och glad. Varje bakslag knockar en till golvet..

Annonser

6 thoughts on “En känslomässig bergochdalbana

  1. Trarna rinner nr jag lser ditt inlgg. S underbart det mste knnas att han r vaken igen, men samtidigt s jobbigt. Vi hller tummarna fr alla sm och stora framsteg och tnker p er stndigt. Kram Maria Date: Tue, 8 Oct 2013 05:49:23 +0000 To: maria.stisse@live.se

  2. ”Personalen är fantastisk. Duktiga, effektiva, förstående och har ett otroligt tålamod med oss föräldrar.” – precis som du när du jobbar 💖 Jag har oxå svårt att tro att ni skulle vara ”jobbiga”, alla har rätt att vara oroliga och rätt att få uttrycka sin oro 💖 Tänker ofta på er och önskar att allt nu går bra! 💖 Kram

  3. Tårarna rinner när jag läser ditt inlägg. Så underbart det måste kännas att han är vaken igen, men samtidigt så jobbigt.
    Vi håller tummarna för alla små och stora framsteg och tänker på er ständigt.
    Kram Maria

  4. Kan bara hålla med Carolina om dig. Skönt att ni haft ögonkontakt med Oskar. Ni är fantastiska kämpar och speciellt Oskar. Hoppas allt fortsätter åt rätt håll! Tänker på er ofta! Kram!

  5. Jag menade ju även att ni fått prata med Oskar. Måste vara fantastiskt att se honom vaken och förmedla sin kärlek till honom med ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s