Tiden står still..

image
Morgonen hade trots allt gått bra. Med lite stesolidrus gick sövningen ganska smärtfritt. Klart på mig strömmande tårarna ner som alltid i dessa situationer.
Men allt kändes faktiskt ändå hoppfullt. Visst gnagde oron längst inne men den gick att trycka bort. Det här skulle bli så jättebra! Jag hade mitt sms till närstående klart inne i huvudet ”Efter en dryg väntan så är nu Oskar på biva. Operationen lyckades!”
Det blev inget sms…

Istället ringde narkosläkaren strax efter lunch och frågade om vi var i närheten. De ville att vi skulle komma till biva nu… Hon sa något om ett brustet kärl…
Vi sprang, det brände i halsen, tomhet och nej, nej, NEJ ekade i huvudet. Vi fick reda på vad som hänt, att läget för tillfället var stabilt. Det handlade nu bara om att rädda Oskars liv. Och de skulle ta lång tid. De lovade att ringa igen vid fem.

Tiden stod still, chockade, tysta och utan tidsbegrepp. Minuter kändes som timmar. Klockan sex kom samtalet att operationen var över. Läget såg stabilt ut. Men han skulle hållas kvar på operation någon timme till. Han skulle behöva vara sövd och ligga i respirator i några dagar. Men han levde!!
Den fantastiske kirurgen som räddade vår sons liv såg tagen ut. Han berättade utförligt vad som hänt. Sedan satt vi åter själva och väntade. Micke tittar på klockan på väggen. Den hade stannat på 12.40. ”Konstigt, Precis då stannade tiden även för oss..”

Annonser

3 thoughts on “Tiden står still..

  1. Tårarna rinner….Tänker så himla mycket på er! Ta hand om varann o kramas massor. Vi finns här och hoppas hoppas hoppas på det bästa. Vill säga att allt kommer att gå bra, för det måste det. Tycker om Er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s