Ibland är enkla beslut svåra att fatta!

Tiden för Oskars hjärtoperation närmar sig.
Nu slumpar det sig så att SVT i samarbete med barnhjärtcentrum (specialistsjukvården på barnhjärtan i Lund) under denna period, skall göra en dokumentärserie i 6 delar om hjärtsjukabarn och ungdomar. Och vem blir tillfrågad om inte vår familj. Familjen vältalad som älskar att synas och höras.. Nja, kanske inte riktigt..
Min första tanke var absolut inte!! Sedan kom tanken på att vi faktiskt har något viktigt att berätta, vi har en historia som berör. Sen kom tanken på att jag inte vill att halva Sverige skall se mina tårar, för lita på att de hade tryckt på de ömtåligaste punkterna.

Att man kan vara så självisk!!! Jag skäms.. Efter några minuters dividerande med mig själv om hur JAG tänker och känner, så stod det klart för mig att det är vad Oskar tänker och känner som är det viktiga. Det är han som har huvudrollen!!
Oskar tänkte som vi andra gjorde. Först aldrig i livet, sedan kanske ändå.. Men jag tror inte att han tänkte i banor som att han hjälper andra med sin historia. Utan det var nog snarare att det kunde vara kul att vara med i TV. Han är intresserad av media och funderar på det till gymnasievalet.

Nu har vi tänkt igenom det hela noga och gemensamt bestämt oss för att överlåta det till en annan familj som kanske orkar lite mer eller hellre vill.

Jag kommer att med stor ödmjukhet, beundran och säkert med tårar i ögonen följa dokumentären i SVT när den sänds nästa år.
Tack SVT för att ni gör detta och tack till er familjer som är med. Det ni gör är guld värt ❤

Annonser

One thought on “Ibland är enkla beslut svåra att fatta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s