Vårt sommarprojekt!!

Tosselilla 2013 001
I sommar går stor del av semestern åt till att bygga ett uterum eller som man säger i inredningsmagasin orangeri. Låter mer exotiskt och lyxigt så..
Det skall bli så härligt när det är dax att möblera och ”flytta in”. Tyvärr är det ett tag tills dess. Att det kan vara så mycket jobb med att bygga om en vedbod till ett uterum.
Det känns som att vi terroriserar grannarna med allt vårt sågande och spikande. Men än så länge är det ingen som har klagat, iallafall inte så att vi har hört det genom cirkelsågens allt annat än behagliga ljud. Vi får väl bjuda in dem på en drink i det nya uterummet när det väl är färdigt någon gång på höstkanten.

På tal om grannar så har 2 grannfamiljer flyttat (och detta var innan vi började såga och spika, undrar hur många som är kvar när sommaren är slut 😉 ). Det var toppengrannar som flyttade så vi kommer att sakna dem!! Men det blir säkert bra med de nya också.
Nu så här i början så vill man ju göra ett gott intryck. Tyvärr så tror jag inte att vi lyckat så särskilt väl. Förutom allt snickrande eller snarare pga allt snickrande så har trädgården blivit helt eftersatt kan jag säga. Hoppas det inte är allt för pedantiska trädgårdsmänniskor som har flyttat in..

Igår hängde Micke ut tvätten på tvättvindan. Den står bra placerad vid grannarnas tomt. Jag brukar alltid hänga våra underkläder längst in och tröjor och handdukar utanför. Känns inte som att jag vill att alla andra skall se våra underkläder. Det är liksom lite privat, säkert jättelöjligt tänkt..
Jag tror inte heller att grannarna vill sitta och grilla med våra underkläder i blickpunketen. Micke tänkte tydligen inte alls likadant, för längst ut på sträcket hängde ett par svarta spetstorsor och en push up-bh helt ensamma och dinglade i vinden. Push up är superbra men så FULA när de hänger på tork!! Det skriker fejk om dem..
Igen större fara med att de hängt där till allmän beskådan. Det var bara hela grannfamiljens släkt som promenerat förbi dem. Fejk… fejk..

Efter min mil i torsdag så har jag inte kommit iväg på några fler rundor.. Semester och högsommarvärme har kommit emellan. Närmsta veckorna kommer att tillbringas med fotboll, men som åskådare och hejande förälder :-). Skall försöka trycka in lite egen träning mellan matcher och allt annat som skall hinnas med. Men framför allt skall jag njuta av den fina sommaren och den härliga ledigheten!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s