Vår egen VM-hjälte fyller 15!!

oskar 15 015
Idag är det en stor dag i vår familj. Det är inledning av vårt födelsedagsrace!! Nu avverkar vi alla våra födelsedagar på löpande band :-).

Att dagens födelsedagsbarn har ett extra stort intresse för fotboll förstod vi redan när han föddes. Eftersom att han bestämde sig för att komma till världen precis under VM-finalen i fotboll 1998. Medan de franska och de brasilianska spelarna kämpade om ett VM-guld så kämpade jag minst lika mycket på en förlossningsal på sjukhuset och min match höll på i mer är 90 minuter + tilläggstid…

Lagom till slutminutrarna så föddes vår egen lilla VM-hjälte.
Vilken sann hjälte vi fått förstod vi inte riktigt då. Bara att han var ett litet mirakel för oss. 15 fina härliga år har nu gått sedan den dagen! Livet har allt för många gånger satt honom på tuffa prov. Men varje gång kommer han tillbaka, hittar fram till sitt goa leende igen, lite tuffare och lite starkare. Det kallar jag en sann hjälte.
Grattis fina Oskar på din 15-års dag. Genom högtalarna ljuder Liverpools kampsång ”You´ll never walk alone” samtidigt som presenterna packas upp och ljusen på tårtan blåses ut. Idag är det din dag!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s